10 Link Populariteit Tips

google adverteren

Link Populariteit is echt nooit Overvloedig

Link Populariteit is zeer belangrijk voor uw succes op de zoekmachines. Maar, je moet het niet overdrijven. Als u links plaatst op irrelevante websites kunt u in feite eindigen in een bestraffing. U moet de juiste persoon vragen om naar u te linken. Bijvoorbeeld, als u huidverzorgingsproducten verkoopt, wilt u niet een amateur vragen die in zijn/haar eentje werkt en absoluut niets te maken heeft met uw branche, om mensen aan te raden uw website te bekijken. U moet een professional die zijn/haar beroep uitoefent en in de reclame werkt vragen om u een link aan te bieden.

Zoals benadrukt door adverteren op Google, is het bouwen van links een belangrijk onderdeel van het doen van consistent SEO werk. Maar, je moet voorzichtig zijn, blijf weg van SEO geheimen die er zijn. Ik heb een lange tijd geleden geleerd dat relevantie de sleutel is tot link building succes. Als je site over cosmetische chirurgie gaat, zou je er geen links naar Courtrooms in plaatsen. Google voor een meer specifiek merk van Courtroom. Hier zijn 10 van mijn favoriete Link Building Tips

1) Richt u op de juiste sites: Elke Webmaster zou moeten weten naar welke sites hij/zij linkt als referentie voor zichzelf. U kunt sommige links als goede en betere opties beschouwen, maar Google ziet deze als links naar rivaliserende sites. Richt u alleen op relevante sites om er zeker van te zijn dat uw site link inspanningen niet verspild zullen zijn. U kunt ook op Google kijken voor sites die gerelateerd zijn aan de website die u probeert te promoten.

2) Blijf weg van link farms: Zorg ervoor dat alles legitiem is. Veel sites geven “no-follow” aanwijzingen op de inkomende links van hun site. Google kan deze zien als spam, dus in plaats van uw site een boost in ranking te geven, zal het in feite uw site een penalty geven in plaats daarvan.

3) Zoek naar tools en applicaties die je helpen om kwaliteitssites te vinden: Google Webmaster Tool is een populaire tool. Het heeft een linkaanvraag faciliteit en de “site reflectie” om goede gebieden te vinden voor uw site om naar gelinkt te worden. Link building bedrijven kunnen u hierbij helpen, evenals bij het creëren van een netwerk van gerelateerde websites waarmee u links kunt uitwisselen.

4) Zorg ervoor dat u niet linkt naar spamsites: Zorg ervoor dat u linkverzoeken stuurt naar websites die goed bij uw site passen. Een legitiem verzoek maakt een groot verschil in het helpen van uw site om uit te bloeien uw concurrentie.

5) Sitemap: Website sitemap is een document met instructies voor crawlers om uw website gemakkelijk te indexeren. Het maken van een sitemap zal de zoekmachines helpen om uw pagina’s gemakkelijk te vinden. Zorg ervoor dat u een Google XML Sitemap tool gebruikt.

6) Ken uw concurrenten: Controleer uw link naar uw concurrenten om er zeker van te zijn dat alle links op uw site werken. Elke pagina op uw website moet worden weergegeven wanneer u een site map indienen. Er is niets frustrerender gedrag voor crawlers om op te pikken.

7) Overweeg directories voor toegevoegde links: Link directories zijn een manier voor webmasters om inhoud aan hun websites toe te voegen. Elke site-eigenaar is het erover eens dat dit een goede manier is om verkeer naar een webpagina te krijgen. Directory sites kunnen een plek zijn om te zoeken naar leuke inhoud voor je website. Link nooit naar sites die u niet wilt associëren met uw site.

8) Internet forums:Kleinere forums, zoals deze, online business forums enz. moeten een geweldige plek zijn om te zoeken naar inhoud en gerelateerde sites te krijgen die u een aantal relevante links zullen geven. Gebruik Yahoo Site Optimizer om pagina’s te vinden op andere websites die goede pagina ranks hebben. Dupliceer je eigen inhoud ook met goede inhoud.

9) Neem contact op met andere webmasters van gerelateerde sites:Een grote zoekmachine, Google heeft, heeft een optie waar een pagina kan worden toegewezen abad domeinnaamen dat kan gebeuren wanneer een site wordt sandboxed van Google. Dit is het beste moment om op zoek te gaan naar thematische niche websites waar u hun middelen en expertise kunt benutten. Zij weten misschien van andere gerelateerde websites waar u kunt handelen. Een voordeel van direct contact is dat als de andere site bekend is, zij de middelen zullen hebben om u goede antwoorden te geven. Klanten zijn het echte bloed van elk bedrijf en het internet is zeker de beste plaats om veel kwaliteit bezoekers te krijgen.

10) Zoek uit wat de beste tijd is om een link in te dienen:Als je op een bepaalde manier een link gaat indienen, doe het dan hoog in de piektijd tussen 2-3 uur. Hoe hoger de tijd, hoe meer mensen je krijgt om uw website te bekijken en hoe beter de snelheid uw totale pagina zal groeien. Zorg ervoor dat u een tabblad te houden op de pagina rang op een gerelateerde website voor een paar maanden. Ofwel dien uw site in de komende 2 dagen of een week en laat het ten minste 2-4 maanden duren om het resultaat in Google te krijgen.

Lees meer:

Zoekmachine adverteren

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.