Het creëren van de perfecte website

website

Hier zijn een paar tips over het maken van de perfecte website.

Doe wat onderzoek naar belangrijke marketingzaken. Over het algemeen is marketing een vakgebied dat bestaat uit deskundigen. Zij verkopen hun oplossingen aan mensen, maar velen kunnen niet beslissen over de vraag wat de markt wil. Een micro website kan niet het denken van uw klanten lezen, vandaar dat het het beste is om buiten uw bedrijf of marketing te treden en vanuit hun standpunt te denken. Een micro web design voor dit soort prive websites is vaak een armzalige bedoening. Doe het niet. Dat is de reden dat u ten minste één persoonlijke ontmoeting moet hebben.

Laat een professional uw website voor u ontwerpen. Als u geld wilt besparen, laat u het zelf doen. Maar als je de fout maakt om het zelf te doen, leer je niets. Vraag advies aan een professional. Hun inbreng zal waarschijnlijk meer de moeite waard zijn dan enig technisch advies dat u als beginner kunt krijgen. Als beginner zul je in de verleiding komen om te proberen in gebruikersgroep functies die je gewoon niet wilt op uw micro website, dat wil zeggen, ze zien er allemaal vuil en stoffig, dat je niet wilt dat een lid of dat je gewoon niet nodig hebt, of niet zou moeten hebben op een website.

U wilt het uiterlijk van een kleine baby micro site / website. Als je hebt gezien een dozijn sites afgestemd op een bepaalde industrie of niche, heb je gezien de kopie (de verkoop brief kopie). Kopiëren met de juiste verkoop links kunnen maken van een micro-site eenashing moneymaker. Maak een ander ontwerp en je bent goed op weg. Upload geen sjabloon dat vooraf een enorme inventaris van producten op uw verkoop pagina. Denk in termen van de onderwerpen van speciale interesse die klanten in gedachten hebben als ze denken aan het kopen van iets. leeftijden, kleuren, kleuren en informatie. Probeer niet te veel te doen. Het maken van een grote shebang is niet de manier om te gaan.

met tussenpozen, bouwSur statist website van de micro site. Je zou blij zijn met de resultaten, maar er zijn stappen die je moet leren voordat je het kunt laten gebeuren. Maar als je eenmaal je verkoop zo ziet stijgen, zul je het gevoel hebben dat je op een dag klaar bent voor je eigen Internet Imperium.

Maak veel aantekeningen over wat je goed vindt en ook wat je niet goed vindt. Welke elementen werken voor anderen en ook de websites die hoge conversiepercentages hebben, hebben geen hoge conversiepercentages. U wilt niet de usability-opties missen waarmee u tips en trucs kunt laten zien aan uw doelpubliek.

Houd daarnaast rekening met zaken als effectieve copywriting, creativiteit en het gebruik van sociale media. Als u deze kenmerken consequent gebruikt, zal uw bedrijf er ook op vooruit gaan.

Klein zakelijk webdesign draait om het hebben van de juiste verkoop pagina combinatie. Verkooppagina’s zonder opt-in call to action zijn onprofessioneel. Je moet ook iets van waarde aanbieden zoals onderzoek, advies en/of raad wanneer mensen actie ondernemen.

Als je nog niets hebt ontworpen voor een micro website of een browser gebaseerde site, ga er dan op uit en leer over WordPress, Joomla en de andere website technologieën.

Een goed webontwikkelingsbedrijf zal ervoor zorgen dat de microsite gemakkelijk te installeren en te beheren is via gehoste oplossingen zoals Magento. Als u een gehoste oplossing gaat gebruiken, zal uw host ook het CMS (content management systeem) bieden waar u naar op zoek bent. U moet ook overwegen het krijgen van uw eigen domein op hetzelfde moment, zodat u uw eigen merk op te bouwen en geeft u volledige controle over uw site.

Het volgende waar u naar moet kijken is “website configuratie” en beveiligingsopties. Kijk naar de statische site configuratie voor talen die u gebruikt, controleer welke programmeertaal uw CMS gebruikt en zorg ervoor dat uw hosts ze allemaal ondersteunen. Als u uw eigen server, dan zult u willen om te kijken naar uw opties. U zult willen kiezen voor een dedicated (of virtuele) server boven een gedeelde. Echter, als je een doe-het-zelver en het technische aspect van de site is niet je forte, kan dit geen optie zijn.

Als u kijkt naar een site die succesvol is, zult u zien dat er veel belangrijke ingrediënten. Bij webdesign voor kleine bedrijven gaat het er niet alleen om de juiste formule te vinden, maar deze ook in gang te zetten om geld in het laatje te brengen. Als je eenmaal de formule hebt, laat het dan vanzelf lopen.

Misschien is het zo simpel?

Copyright © Wraith Work athttp://www.orghas een in Londen gevestigd website product ontwerpbureau. De auteur nodigt u uit om het artikel te gebruiken op uw persoonlijke website of in uw ezine of nieuwsbrief als u dat wenst. Als u de resource box op die links naar de URL van de website, zal ik een backlink terug naar theor een pagina te ontvangen. Stuur het werk naarhttp://www.facebook.

Lees meer:

Industrieel vormgever

Industrieel ontwerpbureau

Leave a Reply

Your email address will not be published.