Internettoegang tot smartphones

computer hulp op afstand

U kunt deze optie gebruiken op smartphones, tablets, smart phones en alle andere toestellen! Internettoegang De meeste klanten krijgen bij Pioen onbeperkte internettoegang van 23u00 tot 6u00 lokale tijd. Onze internettoegang is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Om op de broodnodige momenten ononderbroken toegang te hebben tot Pioen, raden wij u aan om een internet promo-card van EE aan te vragen. Voor de door u gevraagde 30 % korting kunt u de volgende code gebruiken om een promo-card van EE te verkrijgen: A0APCEF30. Om een promo-kaart van EE voor onze internettoegang te krijgen, moet u drie foto's van uw computer en een van uw gezinsleden opsturen. Nadat de kaart is goedgekeurd, sturen onze experts u een promo-card. Scripts Om een remote desktop apparaat of een grafische controller in te stellen, moet u alle benodigde software toevoegen via scherm en toetsenbord. Selecteer op uw computer het menu Programma's/Hulpmiddelen. Alle noodzakelijke programma's zijn daar geïnstalleerd. Kies Remote. Tijdens het instellen van de remote desktop device maakt u 2 schermnamen voor de screensaver. Deze twee schermnamen kunnen postadressen zijn. Controleer welke schermnaam uw primaire is. Sluit alle andere vensters en sluit alleen de scherm-probleemsessie tijdens het instellen van het externe bureaublad. Stel meer dan één scherm-sessie in.

Opmerking: Om een grafische controller als laatste op te zetten, moet een van de secundaire schermnamen de directe besturingsverbinding zijn. Typ deze schermnaam (zonder de punt) in het domeinnaam veld. Bewerk nu de eigenschappen van deze verbinding en wijs deze toe aan de directe besturing verbinding. Aan de rechterkant van het venster kunt u de pagina van de directe besturing verbinding vinden. Verbinding maken met directe besturing verbinding.

Opmerking: De verbinding is alleen toegankelijk vanaf aangemelde computers.

Sluit alle vensters.

Markeer dat de nieuwe schermnaam actief is wanneer de nieuwe verbinding wordt opgezet en niet wanneer de oude schermnaam wordt ingedrukt.

Wijzig het IP adres van de verbinding.

Toepassen van software Ik heb een Adobe reader nodig. Kunt U dat doen? De beste manier is om deze toepassing Adobe Reader te gebruiken, die geïnstalleerd wordt met Windows. Ik heb een probleem met de geanimeerde screensaver. Het probleem is dat de geanimeerde screensaver blijft spelen met de berichten over bureaublad bestand openen, Bestand menu openen, map openen of Opslaan als alles. Als u een Windows 7 heeft, controleer dit dan onder Veiligheid & beveiliging en vraag dan uw feedback. Kan ik Pioen gebruiken om dit beeld op mijn lokaal netwerk aan te sluiten? We bieden deze image aan om aan te trekken in uw lokaal netwerk. De afbeelding wordt niet gemakkelijk verspreid naar het internet. De image wordt enkel naar het IP adres van Pioen gestuurd wanneer de computer verbinding maakt met Pioen. De installatie software is voornamelijk voor grafische controllers. Het is gemakkelijk om windows output aan te sluiten op een controller. Kan ik Pioen gebruiken om de verbinding met de externe computer te verbreken en hem uit de slaapstand te ontwaken? Nee. De functie is voor grafische controllers. Als u uw computer wilt loskoppelen en weer wilt oproepen, kunt u deze handeling gebruiken.

Opmerking: Wanneer u van scherm wisselt, kan het zijn dat de computer weigert naar het nieuwe scherm over te schakelen terwijl het menu zichtbaar is. Ook kan het programma met tussenpozen worden opgestart. Wat is de maximale hoeveelheid data die via de Pioen netwerkverbinding kan worden verzonden? De maximale datasnelheid is 10 MB/s. Poort 588, 589 en 590 worden gebruikt voor elektrisch blauw en elektrisch groen "blauw leeg" licht. Het wordt gebruikt voor de animatie. Kan ik Pioen gebruiken om een x86 besturingsmachine aan te sluiten? Nee. Pioen kan enkel een x86 machine besturingssysteem aansluiten. Wat is de snelheid van de x86 machines dankzij de FBA technologie? De x86 machines worden aangesloten met behulp van de 368 Mbps standaard. Deze snelheid is toegankelijk door het volgende commando in de VNC entry in de grafische gebruikersinterface. Voorbeeld: SetCPUType 10 /vmfs/volumes/1/VirtualBox.cfg

Als u denkt dat de specificatie van de computer of de computer zelf niet in staat is om de snelheid van 368 Mbps te halen, moet u de instellingen van de schuifregelaar voor het stroomverbruik aanpassen.

Dankzij de bypass hendel van de SuperSpeed MicroDrive kunnen we een externe schijf aansluiten en loopt de computer veel soepeler. We kunnen gebruik maken van Intel Trusted Execution Technology / TRUSTe LINK technologie om de von Neumann Cry Engine te laten draaien zonder de logge Power Management technologie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.